Service laptop

Va doriti ca laptopul folosit sa functioneze bine? Noi il putem repara si optimiza!

Indiferent de defectiunea sau problema pe care o prezinta laptopul tau, acesta poate fi reparat. La ICanFixIt, diagnosticarea si constatarea pretului sunt gratuite. Depanarea laptopului poate sa varieze in functie de defectul acestuia. In medie, intregul proces de reparatie poate dura intre 1-7 zile lucratoare.

Cea mai importanta faza pentru depanarea laptopului este diagnosticarea. ICanFixIt poate diagnostica gratuit orice tip de defectiune aparuta si te poate ajuta cu sfaturi utile si concrete, in functie de caz, sa previi reparatia laptopului, indiferent de ce model de laptop ar fi vorba: Acer, Asus, Dell, HP, Compaq, Apple MacBook, Fujitsu, IBM, Lenovo, Toshiba, Sony, etc.

Prin dedicarea si seriozitatea de care dam intotdeauna dovada, efectuam reparatii eficente si de calitate pentru majoritatea modelelor de laptop. Avem o gama diversificata de produse noi cu garantie, originale, de calitate, gata sa iti faca laptopul bine. In general, pentru reparatiile care i se fac unui laptop, este de preferat sa se faca curatarea integrala a acestuia. In cazul reaparatiilor ce necesita dezasamblarea sistemului in totalitate, trebuie efectuata curatarea acestuia.

In cadrul echipei noastre, serviciul de recupare date este disponibil cu garantia pastrarii caracterului privat a acestora. Alte servicii pe care ICanFixIt vi le ofera sunt instalare Windows sau alte sisteme de operare, recuperari si salvari de date, devirusari, instalari de programe diverse, servicii pe care echipa noastra le efectuaza cu profesionalism si acuratete in cadrul Service Laptop.

Fiecare laptop defect are o sansa de a fi reparat si salvat. ICanFixIt repara laptopul cu defecte indiferent de natura problemei, fie ea software (erori, virusi, troieni, etc.) ori hardware (supraincazire, sistemul nu porneste, esec hard disk, etc).

Reparatiile efectuate prin service laptop de ICanFixIt

 • Reparatie laptop placa grafica
 • Repararea placii de baza
 • Curatarea placii de baza
 • Curatarea sistemului de racire, ventilatoare, radiator
 • Repararea conectorului de alimentare dupa placa de baza
 • Repararea balamalelor de la ecran
 • Reparatii invertoare
 • Inlocuirea unitatii optice (DVD + RW, DVD-RW si Blu-ray)
 • Repararea sau inlocuirea tastaturii
 • Inlocuirea sau extinderea hard-disk-ului, memoriei procesorului
 • Reparatii, optimizare si reinstalarea sistemului de operare

Apeland sa serviciile ICanFixIt de service laptop, poti fi sigur ca ai venit la o echipa de profesionisti si experti in domeniu.

Daca ai nevoie de orice fel de reparatii, contacteaza-ne si noi te ajutam. Cu profesionalism si experienta, reusim sa depanam orice problema.

Ai o problema cu telefonul tau?

Lasa-ne o intrebare aici si iti raspundem cat putem de rapid!