Service tablete

O tableta stricata poate sa redevina ca noua. Te asteptam la noi in service!

Daca ai nevoie de reparatii pentru tableta, ICanFixIt iti ofera solutia. Suntem specializati in domeniul service tablete, pentru aproape toate modelele. In cazul in care tableta ta e stricata, prezinta probleme, nu mai sta: da-ne de stire, iar noi o reparam. ICanFixIt raspunde cu promptitudine nevoilor tale.

Te bucuri de garantie pentru serviciile pe care le prestam. Adu tableta la noi in service sau utilizeaza serviciul nostru de Service la Distanta si trimite-ne tableta, iar la final noi o trimitem inapoi la tine.

Echipa noastra de electronisti gestioneaza si rezolva in mod rapid si eficient problemele de la cele mai mici la cele mai serioase, iar asta datorita componentelor de nivel inalt, provenite direct de la producatori, peste care se adauga tehnologia de varf pe care service-ul nostru o asigura.

In ceea ce priveste service-ul unei tablete, acesta este in mare parte asemanator cu service-ul unui telefon mobil, intrucat la baza lui stau identificarea problemei, stabilirea metodelor de reparatie si depanarea in sine a problemei gasite.

Oferim solutiile optime pentru functionarea perfecta a tabletei tale. Prin experienta acumulata, putem repara cu usurinta produse Apple: iPhone, iPod, iPad si iMac, dar si tablete Samsung.

ICanFixIt asigura prin service tablete

  • Reparatia butoanelor de pornire
  • Inlocuire a display-ului sau a digitizorului
  • Reparatia butoanelor
  • Instalari software
  • Curatare de praf
  • Schimbare mufe de alimentare

Indiferent de natura defectiunii, fie ea hardware ori software, la ICanFixIt gasesti cele mai satisfacatoare servicii pentru tableta.

Daca ai nevoie de orice fel de reparatii, contacteaza-ne si noi te ajutam. Cu professionalism si experienta, reusim sa depanam orice problema.

Ai o problema cu telefonul tau?

Lasa-ne o intrebare aici si iti raspundem cat putem de rapid!